KMC informatie voor Aanbieders

Op deze pagina vindt u informatie die bedoeld is voor de aanbieders van het programma Kennismaken met Cultuur ( KMC ) dat door ZINiN wordt aangeboden. In dit project werkt ZINiN samen met de lokale aanbieders van cultuur.

Kennismaken met Cultuur heeft als doelstelling kinderen kennis te laten nemen van actieve cultuurbeoefening. Dit doen we door het laagdrempelig aanbieden van workshops en proeflessen. De proeflessen worden georganiseerd door lokale verenigingen en professionele cultuuraanbieders. Deelnemers ervaren zo het plezier van muziek maken, dansen, toneel spelen of creatief en kunstzinnig bezig zijn en kunnen zo ook een goede keuze maken om zich ergens bij aan te melden.

De aanbieders in de gemeente Hellendoorn ontvangen van ZINiN een uitnodiging om deel te nemen aan dit programma. U kunt hiervoor ook zelf contact opnemen met Janneke Meijer en Bianca Evers.

Planning
De volgende planning hanteren we in 2018 voor het deelnemen aan Kennismaken met Cultuur 
-zorg dat u uiterlijk 27 augustus 2018 alle informatie op de website heeft staan. (aanpassen kan gedurende het hele seizoen)
-verspreiding boekje: vanaf 3 september 2018 via de basischolen.
-inschrijving geopend :  vanaf 3 september 2018.
-sluiting voorinschrijving: 21 september 2018.
-directe inschrijving vanaf 21 september 2018.

Tips voor tekst en beeld
Een korte en duidelijke tekst is het beste. In het boekje is er ruimte voor een zeer korte tekst, op de website kan deze wat langer zijn. Voor het beeld geldt dat er een goede HD foto moet worden aangeleverd. Denk aan een bestandsgrootte van ongeveer 2mb of een resolutie van 1200px.

Invoeren 
Voor het beheer van uw teksten, fotos en de registratie en communicatie met deelnemers kunt u inloggen op www.actibase.nl U kunt hiervoor een account aanvragen bij albymulder@zinin.com of jannekemeijer@zinin.com.